Ovanlig egenskap eller...?

När jag sätter mig ner med min Bibel och ska läsa söker jag mig alltid till GT. Finns det någon förklaring till varför jag gör det. Är det någon annan som har samma egenhet eller är det bara jag som är allmänt konstig? Karin.

resor

vänner.
nu har jag återkommit till vinterkalla sverige efter 40 dagar (ja, det blev så fromt, utan att jag planerat det) hos clarissorna i Reims, Frankrike. Det var en jättefin tid! samtidigt var det underbart att komma till sverige igen och delta i en svensk gudstjänst, höra Bibeln på svenska och få ta emot Jesus i nattvarden! Tack Gud för Luther (som startade det där med översättning av Bibeln!)
Efter ett par dagar i göteborg packade jag ny väska för att vara med på en kurs med Oasrörelsen. Åter i göteborg packar jag om väskan för att åka på antagningskonferens nästa vecka.
vad som händer efter den 4e april ,då jag får besked om jag blivit antagen, vet jag inte. men Herren vet.
jag älskar att vara kristen! Fadern, Sonen och Den Helige Ande, det finns inget bättre! jag är väl lite hög igen, som för det mesta...
hoppas allt är bra med er alla!!!/a-i

Alla vägar bär till PKV.......

23277-8Nu är jag startfärdig,,,, väskan är packad och jag väntar på samåkningsbilen.
En viss "fröken"  lär väl dyka upp först..... undrar om hon växt sen sist? Skall bli kul att träffa gamla grundkursare och för all del lite nytt folk.
Trevlig helg Madonna



Demoner

23277-7I kommande söndags text talas om demoner....... Vad är nu detta ?    Tror vi på sånt ... kan man bli ansatt av en demon... och beror olika sjukdomar typ psykoser , depressioner på besatthet...????
Ja det finns nog demoner ... själv har jag inte någon större erfarenhet men.... Om man är mottaglig så kan det nog hända. Att skylla en psykisk sjukdom på demoner och besatthet är däremot okunskap. 
Alla människor kan drabbas av en depression och det är nog mer Guds verk att få dig stanna upp och genomgå ett slags reningsbad. ATT VARA DEPRIMERAD ÄR INGEN LEK... DET ÄR ETT FRUKTANSVÄRT TILLSTÅND DÅ MAN KÄMPAR FÖR SITT LIV.
Att sen komma ut på andra sidan gör varje männsiska till något mer...större än innan.
Att missbruka olika  droger är däremot ett bra sätt att försvaga sig själv och Jesusskyddet omkring sig. Då kan det hända...att demoner får tillfälle att flytta in.... och har en väl flyttat in kan den dra med sig fler. Det finns säkert fler sätt  att dra på sig demoner, ser fram emot en diskussion, Madonna



Det var det där med ovanor...

Det är väl bäst att jag försöker få i hop min lista nu...

1. Jag bara måste smörja läpparna med cerat varje gång jag borstat tänderna, en ovana som följt med ända sedan 80-talets stora Nivea-våg.

2. Jag är en näst intill tvångsmässig användare av nässpray. Det har gått så långt nu att jag efter varje förkyldning måste trappa ner användningen av nässpray tills jag klarar mig helt utan.

3. Jag petar mig, liksom de flesta små barn, mellan tårna för att det är så irriterande med ludd från sockorna.

4. Jag torkar den rostfria delen av diskbänken så där en 100 ggr. om dagen bara för att jag inte står ut med att se hur det blir "torkfläckar" där.

5. Många, speciellt på jobbet, tror att jag är väldigt stresstålig. Faktum är att jag inte klarar av stress över huvudtaget - det känns som att hela min tillvaro faller i små spillror så fort jag utsätts för detta fenomen. Däremot är jag fruktansvärt bra på att hålla masken, åtminstone tills jag kommer hem...

Det var det. Hoppas nu att ni har det bra allihop så hörs vi snart igen!
Kram
Camilla


OJOJ

Oj vad mycket jag har missat har pa bloggen, har inte varit inne pa tva manader! hinner inte uppdatera mig helt o hallet men ja har forsokt lite iaf. Ja har det bra har i Madrid, familjen ar trevlig o ja trivs verkligen med att ta hand om lilla Maria pa dagarna. Pa kvallarna laser ja spanska inne i centrala Madrid, o det e verkligen roligt det me! Det borjar lossna med spraket sa ja kan ju iaf gora mig forstod, fast det e ganska frustrerande ibland. Madrid e en harlig stad o ja e glad over att vara har trots att ja saknar promenaderna i skogen bakom kyrkogarnden i Alvsbyn. Det finns ingen skog har, speciellt ingen som man kan vara sjalv i.  Nu ska ja ga till min spanskalektion. Ha det bra allihop! O Grattis Camilla!
Halsningar Evelina